Šokirala nas je smrt Oliverja Dragojevića, legende hrvaške in širše glasbene scene ter simbol Dalmacije.

PREBERITE TUDI: Žalostna vest: umrl je Oliver Dragojević

Sin Oliverja: “Poskusili smo vse”

Hrvaški medij 24sata.hr poroča, da je sin Dino Dragojević izjavil: “Poskusili smo vse. Na koncu je bilo vse slabše in na koncu je samo zaspal“. Povedal je še, da je Oliverja zdravil najboljši zdravnik, a da je bolezen zmagala. Oliver je zadnji mesec sicer preživel v splitski bolnišnici.

Pogreb bo na Korčuli, v Veli Luki

Zadnje slovo bo na Korčuli, v Veli Luki, kjer je Oliver najraje preživljal svoj prosti čas in kjer se je leta 1947 tudi rodil.

O smrti Oliverja poročajo tudi tuji mediji

Pričakovano je, da za Oliverjem žalujejo oboževalci iz vse nekdanje Jugoslavije, malo manj pričakovano, a povsem logično pa je, da o smrti hrvaške legende poročajo tudi na drugi strani luže. Magazin New York Times je zapisal, da je Oliver osvojil vsa srca na območju nekdanje Jugoslavije, s svojo glasbo in dalmatinskim duhom. Med drugim o njem poročajo tudi drugi znani tuji mediji, kot so The sun, Mail online,…

Oliver je trenutno vsekakor združil vse ljudi, ki prihajajo iz držav nekdanje Jugoslavije, saj o smrti žalostno poročajo tudi srbski mediji, mediji Bosne in Hercegovine, Črne gore in Makedonije.

Vir fotografije: Facebook

PREBERITE TUDI: Besede, ki so jih v slovo Oliverju Dragojeviću namenili slovenski glasbeniki


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe pevka s to potezo želela povedati, da se nikoli ne želi poročiti?
Naslednji članekVIDEO: Bi poletno simpatijo za … ? 3 ona-on.com nasveti za vroče poletje!