Nominirana je bila tudi že za nagrado zlati globus ter v treh letih prejela pet nagrad in 48 nominacij. V njej se kaže pogled na moderna prijateljstva in razmerja, Jess pa je zaradi svojega svobodnega duha nadvse priljubljena pri gledalcih.

Norčava in živahna učiteljica Jess Day (Zooey Deschanel) je znana po tem, da pogosto spontano zapoje, vendar ne ravno v situaciji, ko svojega fanta zaloti z drugo žensko.Takrat se odloči, da si bo poiskala stanovanje in se tako preseli k trem fantom v Los Angeles, čeprav so sprva popolni neznanci.

Nick (Jake Johnson) je zdolgočasen faliran študent prava, ki si običajno želi le miru. Njegov sostanovalec Schmidt (Max Greenfield) je vpadljiv poslovnež, ki verjame, da je božji dar za ženske, Winston (Lamone Morris) pa je nekdanji športnik, ki v resnici ne ve, kaj bi rad, a hoče biti pri vsem najboljši. Kljub moškim sostanovalcem pa Jess ne primanjkuje ženske družbe. Njena najboljša prijateljica Cece (Hannah Simone), ki jo spremlja že iz otroštva, se namreč zaplete s Schmidtom in tako nikoli ne zmanjka zanimivega dogajanja.

Kaj prinaša 3. sezona? Ob koncu druge sezone je med Nickom in Jess preskočila iskrica, ki pa se bo nadaljevala tudi v tretji sezoni. Poleg nepričakovanih romantičnih pripetljajev tudi tokrat ne bo manjkalo zabavnih poskusov peterice, da bi našla svoj prostor pod soncem. Sostanovalci bodo v novi sezoni spoznali tudi Jessino sestro Abby, ki se nepričakovano vplete tudi v Schmidtovo življenje in jim popestri skupno bivanje.

TEŽKO PRIČAKOVANA PREMIERA 3. SEZONE SERIJE NOVO DEKLE: SREDA, 9. 7. 2014 ob 20:50, na kanalu FOX LIFE!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaj je počel s toliko psi v parku?!
Naslednji članekWillow je zaljubljena v to risanko!