V obširnem zapisu na Instagramu je Ula Furlan zlila svoje razmišljanje ob koncu leta, o tem kako je razmišljala, delala na sebi in da ji še vedno ni skorajda čisto nič jasno. Preberite, kaj je zapisala:

PREBERITE TUDI: Ula Furlan končno brez lastnih časovnic

“Konec leta običajno prinese kup nekih resolucij, odločitev, kaj bomo, kako bomo, česa ne več in česa se bomo lotili vsaj drugače. Kopica razmislekov in želja, ki naj bi nas gnala v bolj izčiščen pogled v prihodnost, v spokoj, v čvrstost misli in telesa, prepričanj, dognanj, ki smo jih prekopicevali skozi leto, ima zdaj možnost, da se poleže na sveža tla prihodnosti in začrta – za naprej. 
Jaz vem, da mi po celem letu nedela in dela na sebi, tistih, ki so mi blizu, in vsem tistem ostalem, kar me v mojem okolju definira, še vedno ni skorajda čisto nič jasno. 
Fizično lahko le dodobra zaznavam svoje telo, ki se je začelo odzivati intenzivneje, kot sem ga kdaj koli slišala.

Predolgi in nedefinirani sestanki, ki izzvenijo predvsem v pomerjanju moči, pripovedovanju zgodbic o lastnih preteklih uspehih in globalno razpršenih, a tako odmevnih poznanstvih, me prazni. 
Stisne me kot začetek rahlega paničnega napada, kjer mi medli pozornost, se mi orosijo dlani in mi intuicija že po nekaj minutah šepeče, ne Furlan, tega, na tak način – se ti ne da it. Stiska me tudi, ko se znajdem brez strukture, nekakšnega vsaj tiho zarisanega plana, kam me nese.
V prihodnjih nekaj urah petkovega večera ali poslovno, naprej za nekaj tednov, morda celo mesec, dva. 
Stisne me prav tako ob odnosih, ki jih z distance gledam zadnje tedne in si mislim, vau, Ula, kaj si uspela storpedirat iz svojega življenja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

 PREBERITE TUDI: Ula Furlan končno brez lastnih časovnic

Prejšnji članekNeverjetno, kako je Damjan Murko poimenoval svojo novo
Naslednji članekDarja Gajšek se je sesedla na tla! Poglejte, kako jo je presenetil njen mož