Ula Furlan je danes razkrila, da bo odvrgla svoje obleke in se fotografirala za revijo Playboy. V obširnem zapisu na svojem Instagram profilu se je spraševala tudi, ali je za to potezo sploh pripravljena.

“Na jedilno mizo v kuhinji zlagam oblačila, iz omare vlečem potovalko, v glavi iz predalov in s polic vse tiste kose, ki se najmanj zažulijo v telo. Ohlapna trenirka, ta kratke ali nepatentirane nogavičke, tri brezšivne obleke za vreči čez, en svilen kopalni plašč, za se zaviti. Ker bo toplo. Ker gremo »na morje«. Pa sem? Sem zares pripravljena?
Mini stisk v želodcu.
Ponoči sanjam, da v živo ponovno povezujem enega domačih največjih glasbenih izborov, nimam pa ne obleke ne teksta. Rdeče številke sekund do začetka se odštevajo, nekje sem našla neki zlato zelen prosojen enodelni kombinezon. Ne vem koliko natisnjenih papirjev teksta imam v rokah, kompletno so se pomešali med seboj. Še nekaj vdihov in kmalu bom torej na očeh vseh popolnoma nepripravljena. 
Podzavest in notranja preizpraševanja. 
Zjutraj vstanem zelo zgodaj, pobrijem si vse okončine in najintimnejše predele, namazilim se z mlekom za telo, pofenam lase, zadrgnem potovalko in se odpeljem, v prvo in najverjetneje edino tovrstno pustolovščino. 
To je zdaj to. Pa ima vse to sploh smisel, Ula? 
Aleš Bravničar, Playboy Special, jaz in moje golo telo. 
Gre za premagati sebe? Ali se pokloniti lastnemu telesu?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

PREBERITE TUDI: Ula Furlan: Kaj ji, poleg raziskovanja sveta, še boža telo?

Prejšnji članekLjubezen po domače: Prišla je na kmetijo, da mu pokvari dan
Naslednji članekIzpadla MasterChefovka Mateja je kuhala celo Drnovšku