Ula Furlan, slovenska gledališka, televizijska in filmska igralka ter televizijska voditeljica, ima vedno globoke misli in s sledilci deli svoje modrosti. Tokrat ni bilo nič drugače, na svojem Instagram profilu je objavila fotografijo in spodnji zapis, v katerem je obrazložila, kaj vse ji boža telo.

PREBERITE TUDI: Ula Furlan končno brez lastnih časovnic

“Kaj mi, poleg raziskovanja sveta, še boža telo? 
Lazanja. V ljubljanski Pizzerii Garaža. Nebesa.
M
Mamasita. Mami. Miša. Pogon. Življenje. Neomajnost., Srčnost. Intelekt. Ena polovica vsega, kar sem. Moja odprtost, dotik, ženskost, strast, moja zaupnica. Moj človek.
N
Neznanja. Nerazumevanja. Ignorance. Tega NE maram.
O
Odgovornost. V bitki s hitenjem, lahkotnostjo in časom.
P
Posteljnina. Sveže oprana, posušena na balkonu. Bela, hrustljava.
R
Ritem. Srca v življenje. Glasbe v korak, ples, objem, poljub. Dneva v stres, preskočeno malico in nočni nemir.
S
#Scout. Film @ar_cvetkov , ki smo ga posneli letos aprila. Film z neverjetno veliko zame, meni lastne in meni namenjene simbolike, emocionalnih izzivov in povezanosti. Film, ki mi je in bo zagotovo še naprej spreminjal življenje.”

 

View this post on Instagram

 

Kaj mi, poleg raziskovanja sveta, še boža telo? Lazanja. V ljubljanski Pizzerii Garaža. Nebesa. M Mamasita. Mami. Miša. Pogon. Življenje. Neomajnost., Srčnost. Intelekt. Ena polovica vsega, kar sem. Moja odprtost, dotik, ženskost, strast, moja zaupnica. Moj človek. N Neznanja. Nerazumevanja. Ignorance. Tega NE maram. O Odgovornost. V bitki s hitenjem, lahkotnostjo in časom. P Posteljnina. Sveže oprana, posušena na balkonu. Bela, hrustljava. R Ritem. Srca v življenje. Glasbe v korak, ples, objem, poljub. Dneva v stres, preskočeno malico in nočni nemir. S #Scout. Film @ar_cvetkov , ki smo ga posneli letos aprila. Film z neverjetno veliko zame, meni lastne in meni namenjene simbolike, emocionalnih izzivov in povezanosti. Film, ki mi je in bo zagotovo še naprej spreminjal življenje. Celotno abecedno asociacijo najdeš na linku v profilu. Pišem še za: @micna.si , Razmišljam na: ulafurlan.si, Potujem pa z: @kompas_1951 . Foto: @nejcmiljak Design: @classywhiteandgold #traveller #travel #travelphotography #granada #granadaspain #streetstyle #streetart #streetphotography #granadastreetart

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

PREBERITE TUDI: Ula Furlan iskreno čez Nino Osenar

 

Prejšnji članekBizovičarjeva Anela takole preživela petkovo popoldne
Naslednji članekŽena Branka Čakarmiša popolnoma zaljubljena