Ula Furlan, slovenska gledališka, televizijska in filmska igralka ter televizijska voditeljica se rada razgali in pokaže svoje ženske atribute. A nikoli razuzdano. Njene fotografije so vedno zelo okusne in estetske, kot te, ki jih je objavila danes.

PREBERITE TUDI: Ula Furlan iskreno čez Nino Osenar

In ko takšna lepotica še izrazi svoje mnenje, razmišljanje in zna nekaj tako prijetnega zapisati, kot je spodnji zapis, potem je to res vse v paketu. Preberite, kaj je zapisala ob fotografijah.

“So, this is it.. Zadnji avgustovski ponedeljek in premik naprej, na boljše, na novo, na iskreno, na kakovostnejše, na jače. 
Premikam svoj fokus in srce k temu, da začnem ne samo delat, sodelovat in marat, ampak tudi beležit bolj tisto, kar me zmakne v duš’ci in če že ne, da vse lastno-prvoročno preverim in vam sreviram svoj, honest, first hand experience. 
To bo najverjetene zame precejšen izziv, ker sem navajena leporečja, navajena sem svoje novinarsko PR-ovske spike, in sem bom verjetno morala lastnoročno po prstih in besedah, ki bodo same od sebe začele krancljat nekaj, česar še zdaleč ni treba posut z vsem zlatim in bleščavim. 
Lačna sem, nisem še zagrizla v zajtrk. Ne da se mi do trgovine. Čeprav je misel na svežo kajzarco tolk fejst. <3 Mh. 
Lačna sem pa tudi normalnih ljudi, prijetnih odnosov, obvladljivega življenjskega ritma in urnika, iskrenih prijateljstev in fine ljubezni.”

Celotni zapis v spodnji objavi.

So, this is it.. Zadnji avgustovski ponedeljek in premik naprej, na boljše, na novo, na iskreno, na kakovostnejše, na jače. Premikam svoj fokus in srce k temu, da začnem ne samo delat, sodelovat in marat, ampak tudi beležit bolj tisto, kar me zmakne v duš’ci in če že ne, da vse lastno-prvoročno preverim in vam sreviram svoj, honest, first hand experience. To bo najverjetene zame precejšen izziv, ker sem navajena leporečja, navajena sem svoje novinarsko PR-ovske spike, in sem bom verjetno morala lastnoročno po prstih in besedah, ki bodo same od sebe začele krancljat nekaj, česar še zdaleč ni treba posut z vsem zlatim in bleščavim. Lačna sem, nisem še zagrizla v zajtrk. Ne da se mi do trgovine. Čeprav je misel na svežo kajzarco tolk fejst. <3 Mh. Lačna sem pa tudi normalnih ljudi, prijetnih odnosov, obvladljivega življenjskega ritma in urnika, iskrenih prijateljstev in fine ljubezni. Vikend je najprej počasi potem pa s koncertom v Kino Šiška in podaljškom v mestni kleti K4 hitro našel svoj konec. In tudi tam je bilo jasno. Kako malo jih je in zakaj mi kruli v možganih in želodcu. Kako malo jih je. Teh ljudi, ki mi v resnici nekaj pomenijo, in ki v resnici nekaj finega, žmohtnega, lepega, enostvanega, a izpolnjujočega – jaz pomenim njim. Kar nekaj odnosov sem odrezala, ker mi je zanje zmanjkovalo volje, energije, potrpljenja, predvsem pa sem se počutila, kakor da samo dajem, kompenziram, se prilagodim, se potrudim, a obenem praznim, cepetam na notr, se dolgočasim, nisem uslišana, redko iskreno objeta v srce, neobsojana in nafilana. Napolnjena – z dobro vsebino, pogovorom, ki ostane in informacijami, ki veljajo, ne le prazno mini histerijo, opravljanjem, obtoževanjem, gossipom, problemi, ki to še zdaleč niso, dolgournimi henganji, ker sem predvsem jaz tista, ki je na samem koncu obvisela v zraku. Štrljenje v prazno. In ta neskočni HAJP. Hajp lajfa, event lajfa, set lajfa, plata lajfa, ljubezen lajfa, outfit lajfa, sex lajfa, frendica lajfa. Hm. Eh. Nadaljevanje v prvem komentarju. Brezličilna selfijada pa tu.

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

 PREBERITE TUDI: Ula Furlan končno brez lastnih časovnic

Prejšnji članekTakole si privošči naša pevka Nuška Drašček …
Naslednji članekPoglejte, kako je Mirela Lapanović izgledala pred plastičnimi operacijami