Stand-up komik, znan po svojih vlogah v ‘Polni hiši’, ‘Kako sem spoznal vajino mamo’ in ‘Najbolj smešni videi v Ameriki’ – Bob Saget, je umrl v nedeljo v starosti 65 let.

Komika so domnevno našli mrtvega v njegovi hotelski sobi v Ritz-Carltonu v Orlandu. Našli so ga v nedeljo popoldne po nastopu v Jacksonvillu v Floridi, ki ga je imel dan prej. Detektivi niso našli nobenih znakov nasilja ali vnosa prepovedanih drog. Vzrok smrti še ni znan.

Saget, rojen v Philadelphii, je bil najbolj znan po vlogi Dannyja Tannerja v zabavni seriji Full House v 80. in 90. letih. Njegove druge pomembne vloge so vključevale ponovni zagon Fuller HouseHow I Met Your Mother in America’s Funniest Home Videos, kot tudi njegovo dolgoletno nastopanje v stand up komedijah.

Bob Saget
Vir: Instagram @relivethe90s

Na njegovo prerano smrt so se odzvali tudi njegovi soigralci iz priljubljene zabavne serije in zapisali sledeče: “Z razočaranjem potrjujemo, da je danes umrl naš ljubljeni Bob. Veliko nam je pomenil in želimo, da veste, kako zelo je imel rad svoje oboževalce, ki so ga spremljali pri nastopih v živo in s smehom združevali ljudi iz vseh družbenih slojev. Čeprav trenutno prosimo za zasebnost, vas vabimo, da se nam pridružite v spominu na ljubezen in smeh, ki ju je Bob prinesel na svet.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekSe strinjate z izjavo Boruta Pahorja?
Naslednji članekTudi Laura Beranič (Sanjski moški) je podlegla tej bolezni