Smrt Boba Sageta je prizadela njegovo družino, prijatelje in oboževalce, vendar sedaj lahko vsaj odmislijo, da bi Bob umrl nasilne smrti. Na podlagi tega, kar so odkrili v preiskavi, obstajajo dokazi, da je umrl v spanju brez bolečin in trpljenja.

Viri, seznanjeni s preiskavo, so za portal TMZ razkrili, da je bil Bob pokrit z odejo, ko so njegovo truplo odkrili v nedeljo okoli 16.00 po vzhodo-ameriškem času. Kot poročajo, naj bi bile v sobi v hotelu Ritz-Carlton, Orlando, ugasnjene tudi luči.

Soigralci iz priljubljene serije ‘Polna hiša’ so v solzah

Candace Cameron Bure je v seriji igrala Bobovo hčer DJ. Na družbenem omrežju je napisala poslovilni sestavek Bobu, ki ga je zaključila s temi besedami: “Ne poslavljam se, ker nikoli ne boš zapustil mojega srca.”

Vir: Instagram

John Stamos je v seriji igral Bobovega svaka. V slovo je zapisal ganljive besede, med katerimi je povedal: Pred petintridesetimi leti smo se zbrali kot televizijska družina, a smo postali prava družina. In zdaj žalujemo kot družina.”

Vir: Instagram

Jodie Sweetin je igrala srednjo hčer priljubljenega Boba. Njene besede so ganile vsakogar: Ni dovolj besed, da bi izrazile, kaj čutim danes. Niti ni dovolj velikih, da bi ujele  delček tega, kdo je bil. Ena stvar, ki jo vem je, da nikoli nismo zamudili priložnosti, da bi drug drugemu povedali: “Ljubim te”.”

Vir: Instagram

Zadnje novičke

Prejšnji članekNina Ivanič se je potepala s prijatelji. Poglejte, kako lepo so se imeli
Naslednji članekPoglejte, kaj je Tjaša Kokalj Jerala storila s svojimi lasmi