Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje – BREZPLAČNO UPORABO za dekleta do 31.8.2017!

Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje in vsem solo dekletom vse do 31.8.2017 omogočajo popolnoma brezplačno uporabo (kliknite tukaj). Vas zanima kakšne spolne vragolije hodijo po glavi Slovenkam in kje spoznati kakšnega privlačnega? Berite dalje 😉

SO TOREJ SLOVENKE KAJ POREDNE?

Na Urgenca.com vsako leto opravljajo raziskave o seksu med Slovenci. Zanimivo je, da ženske precej raje izražajo svoje fantazije. Izkaže se, da je med porednostmi pri ženskah največ seksa na javnih mestih in raznih drugih prepovedanih sladkosti. Med odgovori na vprašanje “Kaj najbolj porednega so doslej naredile?” so tudi:

“Na prvi zmenek sem šla brez spodnjega perila, v kratki kiklci in mu to tudi povedala. Potem sem ga z nogo pod mizo pobožala in rekla, da se še kaj vidiva. Je plačal pijačo s trdim.”

“Seks na zadnji platformi na barki v pristanišču 10 m od polne rive ali v špici barke z glavo skozi palubno okno ob pozdravljanju znancev.”

“Na kosilu pri njegovih starših sem imela oblečeno krilce, spodaj pa nič. In med kosilom sem vzela njegovo roko in jo dala med svoje noge. Ko je ugotovil, da spodaj nimam oblečeno ničesar, je hitro pojedel kar je imel, nato pa pohitel v spalnico. Toda jaz, kot pridna bodoča snaha, sem pomagala pospraviti mizo, pomila posodo … “;

“Seks v službi, v direktorjevi pisarni. Sex na motorju med vožnjo. Seks v knjižnici, seks v dvigalu. Seks v spovednici”.

KAJ PA SLOVENKE NAJBOLJ EROTIČNO VZBURJA NA MOŠKIH?

Pazite, erotično vzburja! Na prvem mestu je to smisel za humor (65%), ki mu sledi intelekt (61%) in nato izgled (53%). Zanimivo, mišice (16%) in denarnica (3%) sta povsem pri dnu, ko gre za erotično vzburjanje, tako da fantje – če želite več seksati – razvijajte smisel za humor, kravžljajte svoje možgančke in ne hodite preveč na fitnes.

URESNIČITE SVOJE FANTAZIJE NA URGENCI

Spoznajte erotično prebujene moške in ženske na Urgenca.com, ki jo lahko popolnoma brezplačno preizkusite (kliknite tukaj).