Po tem, ko smo pred nekaj dnevi pisali, da se je Mirela Lapanović, ki naj bi (tako kot pravi sama), v srbskem šovu Parovi spoznala novo ljubezen – sotekmovalca Milija, z njim že hudo sprla.

PREBERITE VEČ O MIRELINEM SPORU Z MILIJEM >>

Kaj kmalu sta se golobčka že pobotala in nadaljujeta s svojo romanco. Izvedeli smo, da je doma z njo vse stike pretrgal njen zaročenec Andrej, ki je prekinil zaroko in je ne želi več videti. Tako je bilo namreč tudi v slovenskem šovu Big Brother, v katerem se je Mirela zapletla z veliko mlajšim sotekmovalcem Markom, a jo je nato Andrej vzel nazaj.

Mirele pa več ne želi videti niti njena mama. Mirela je sicer o tem dejala, da ji njena mama ne more izbirati moškega in da je v Miliju našla vse, kar je iskala. Težko ji je, da se mora soočati s kritikami, a je ljubezen očitno izbrala svojo pot. Nekaj besed je Mirela namenila tudi svojemu bivšemu Andreju, ki se je zanjo boril dolgo časa in jo kljub njenim dejanjem v šovu še vedno dolgo zagovarjal. Pravi, da bi se mu zahvalila za to, da skrbi za njena otroka, da pa je v šovu srečna in hvaležna za to, kar se ji je dogodilo. Končno je spoznala samo sebe, razmišlja s svojim srcem, pri tem pa jo lahko obsoja le bog.

Pa res razmišlja s srcem? Na njeni Fan page strani so sporočili, da o njej sicer veliko več ne poročajo, ker so bili z njo dogovorjeni glede načina igre v šovu, a je Mirela po njihovih besedah podlegla produkcijski ekipi in se odločila za svojo pot. Pri tem jo seveda podpirajo, a o njej ne bodo več toliko poročali njenim oboževalcem. Ko se vrne iz šova, bo sama razložila kako in kaj.

Se je torej Mirela v svojega sotekmovalca Milija zaljubila, ker je bila pod stalnim vplivom produkcijske ekipe in njihove želje po močni ljubezenski zgodbi? Je bila torej poskusni zajček in bo doma na vse gledala z drugimi očmi? Sicer je priklopljena na poligraf na vprašanje, ali jo Mili privlači, odgovorila s pritrdilnim “JA” in detektor laži oz. resnice, je njen odgovor prepoznal kot resnico …


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoredne Slovenke so na Urgenca.com – Popolnoma brezplačno!
Naslednji članekPoglejte, kakšno izvirno presenčenje je Tjaša Kokalj Jerala pripravila za moža