Kraljevi strokovnjaki nam zagotavljajo, da princ Philip, ki je v bolnišnici, ni v kritičnem stanju, a če se bo bližala njegova smrt, bo njegova žena, kraljica Elizabeta II, javnosti namignila brez besed. Dovolj je samo eno pomembno dejanje.

Ljubitelji kraljeve družine so bili precej zaskrbljeni, ko je pred več kot tednom dni 99-letni princ Philip , mož kraljice Elizabete II, zaradi okužbe končal v londonski bolnišnici, kot je bilo uradno povedano. Njegov vnuk, 38-letni princ William, je dejal, da je bil Philip “v dobrih rokah” pa so solze na obrazu princa Charlesa, ki so bile vidne, ko je zapustil bolnišnico po obisku svojega očeta Philipa, dale drugačno sporočilo oboževalcem kraljeve družine, ki so mislili, da Philip umira. Dolgoletni uradni fotograf kraljeve družine Arthur Edwards je za cheatsheet.com razkril, da nam še vedno ni treba skrbeti za življenje princa Philipa, ker kraljica Elizabeta II. ni naredila koraka, da bi javnosti dala jasen signal, da je na robu smrti. V bolnišnici ga namreč še ni obiskala.

Fotograf trdi, da Philipovih zdravstvenih težav ne bi smeli jemati preveč resno, vse dokler ga kraljica ne obišče v bolnišnici, kar je spet povezano s strogimi in številnimi čudnimi kraljevskimi pravili. “Ljudje so ob Charlesovem obisku Philip dvignili veliko prahu, a vsakič, ko Philip konča v bolnišnici, ga obišče družina. Tokrat ga je obiskal le Charles zaradi ukrepov in omejitev, ki so bili uvedeni zaradi pandemije, pa tudi zato, ker Philip ne želi, da bi ga kdo obiskal,” je dejal fotograf in dodal:” Ko mi ljudje rečejo, da se bojijo, da je Philip v slabi formi, lahko jim samo povedo, dokler se kraljica ne pojavi v bolnišnici, vam ni treba skrbeti zanj.”

Prejšnji članekMarko Potrč: življenje na švedskem mu ponuja to
Naslednji članekUAU! To je prelepa družinska fotografija Rebeke Dremelj