‘Velik je ta svet’, nov videospot Jana Plestenjaka najbolj gledan video na Youtube!
Po petkovi premieri se je najbolj pričakovan video letošnjega leta takoj zavihtel na prvi mesto najbolj gledanih video posnetkov.

Uspešno sodelovanje

Jan Plestenjak je pretekli teden predstavil novo pesem ‘Velik je ta svet’, s katero se po krajšem glasbenem premoru vrača z novo zgodbo in bo zagotovo še pred poletjem osvojil srca poslušalcev in vrhove radijskih lestvic. K soustvarjanju novih ritmov je najbolj uspešen slovenski glasbenik in avtor številnih uspešnic povabil glasbeno zvezdo mlajše generacije Challeta Salleta!

Od ideje o pesmi do realizacije snemanja videospota plesne skladbe z mladostno energijo, ki je združila dva najbolj uspešna slovenska glasbenika, je prišlo zelo spontano. Jan je že skoraj dokončano pesem poslal Challetu, ki je bil nad njo navdušen in je z veseljem sprejel povabilo k sodelovanju.

PREBERITE TUDI: Jan Plestenjak v rokah Koširjeve bivše?

“Jana kot glasbenika in tudi človeka izredno spoštujem. iskreno sem bil presenečen in zelo hvaležen, ko mi je čestital ob izidu pesmi ‘Lagano’ in kasneje ob njenem uspehu. Ob povabilu k sodelovanju skupne pesmi sem bil počaščen. Pesem mi je bila takoj všeč, z veseljem sem se mu pridružil in prispeval svoj del. Mislim, da je super, če se glasbeniki različnih stilov povezujemo med seboj in s kvalitetnimi izdelki dvigujemo nivo slovenske glasbe,” je povedal Challe Salle.

Kot pri vseh svojih skladbah je Jan tudi tokrat avtor besedila in glasbe, Challe Salle je avtor svojega besedila, pesem pa je produciral Enes Tvrtković. Celoten prihajajoči album je zmiksal in masteriziral Arthur Indrikovs v Londonu, ki je sodeloval tudi z One Direction in Clive Harrisom.

PREBERITE TUDI: Jan Plestenjak odkrito dobil košarico