Odprtost vokalista Gregorja začutijo tudi oboževalci.

Skupina MRFY je v zelo kratkem času postala eden najbolj zaželenih bandov pri nas. Včeraj so objavili novičko, da so v dveh dneh razprodali prihajajoči koncert v Kinu Šiška. Vokalist banda Gregor Štrasbergar je povedal, da pripravljajo nov album, ki bo njihov najboljši izdelek do sedaj. Zagotovil je, da bo njihove oboževalce naravnost šokiral.

Vir: Instagram

Člani banda MRFY so znani po svoji sproščenosti na odru in pod njim. Širijo svoj pozitiven pogled na življenje in predvidevamo, da so zato tako zaželeni med svojimi oboževalkami. Dobili smo namreč informacijo, da za naklonjenost vokalista Gregorja punce tudi fizično obračunajo med sabo. Kar ni nič čudnega, saj je Gregor zelo prijazen in nadarjen glasbenik, ki piše prelepa ljubezenska besedila.

Vir: Instagram

Njihov zadnji hit “Zaljubila” se je v začetku leta pojavil tudi v znani in zelo gledani slovenski seriji “Jezero- Leninov Park“, ki se odvija na RTV Slovenija. Prav tako je v seriji nastopil tudi Gregor. Na snemanju je užival v družbi Babsi Adler, prve dame slovenske transvestitske scene.

Gregor ima zanimiv stil oblačenja, saj si občasno nadene kakšno žensko verižico. Povedal je, da podpira vsakršne oblike izražanja.

Zelo lepo je, ko ljudje v življenju nimajo predsodkov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIma Anja Širovnik sestro dvojčico?
Naslednji članekOddaja Znan obraz ima svoj glas postregla z velikimi spremembami, ki jih zagotovo niste pričakovali