39-letna zvezdnica je bila danes prisotna v Buckinghamski palači, kjer se je srečala s samo kraljico. Tam je bil tudi Brad Pitt, z njunimi šestimi otroki.

Elizabeta II. je Joliejevi podarila častni damski zlati križ, ki je najvišji viteški naziv za ženske in najvišja čast, ki se ga izroči navadnemu prebivalstvu v britanskem imperiju.

''Otroci so bili navdušeni nad Buckinghamsko palačo,'' je nek vir povedal za 13-letnega Maddoxa, 10-letnega Paxa, 9-letno Zaharo, 8-letno Shiloh in 6-letna dvojčka Vivienne in Knoxa.

Ker Angelina ni članica skupnosti, je prejela samo damski zlati križ, namesto tudi damskega naziva. Zvezdnica je na kraljičin rojstnodnevni častni seznam prišla junija, in sicer zaradi svojega humanitarnega dela. Priznanje je dobila zaradi preprečevanja seksualnega nasilja na vojnih območjih po svetu.

''Da sem dobila takšno čast v drugi državi, mi pomeni vse. Želim si, da bi lahko temu posvetila življenje. Že samo to, da sem delala s preživelimi po posilstvu, je priznanje. Vem, da bo do končnega cilja še dolga pot, vendar sem temu popolnoma predana.''


Zadnje novičke

Prejšnji članekAndrew Lincoln (Živi mrtveci): Le zakaj je prekinil tako veliko prijateljstvo?
Naslednji članekIskreno! Shia LaBeouf spregovoril o času v zaporu