Naša najbolj priljubljena smučarka Tina Maze, se vedno bolj dokazuje tudi kot model. In sicer je lepotička pred kratkim posnela nekaj zelo seksi fotografij, za katere ji ni bilo prav nič nerodno pokazati malce kože.

Tako je Tina pozirala zgoraj brez, svoje prsi prekrila z dvema lesenima smučkama in se okrasila z nakitom iz kolekcije Lenica, ki so jo obogatili s še dvema kolekcijama, Butterfly wings in Deep blue. Sestavljeni sta iz uhanov, prstanov in ogrlic, ki jih krasi njeno vgrevirano ime. Imena kolekcij Deep blue in Butterfly wings, je izbrala Tina sama, navdih za obe kolekciji pa je črpala iz prebujajoče se narave, ki ni del belih strmin in poživi belino, ki nas čaka v prihodnjih mesecih. Ljubitelji nakita se tako lahko poistovetijo z uspešno smučarko in poživijo vsak dan z njenim nakitom, ki je primeren tudi za posebna darila, saj je pripravljen v privlačnih škatlicah z ovitkom.

Zlatarna Celje bo ponovno del izkupička od prodanega nakita namenila slovenski smučarki in jo spodbujala tudi letošnjo tekmovalno sezono.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Kylie Minogue kot seksi tigrica
Naslednji članekNAGRADA Z nami na ogled komedije SVETOVALNICA