Pa vendar je s svojim milim glasom in čustveno interpretacijo prepričala slovensko občinstvo, ki ji je največ glasov podelilo tako na polfinalnem kot tudi velikem finalnem nastopu včeraj v Areni Stožice.

Slovenija je že v preteklosti dokazala, da je ljubiteljica opernega petja, ob Julijini prepričljivi in srčni izvedbi pa se je vanjo zatopil in jo vzljubil tudi kdo, ki prej te glasbene zvrsti še ni poznal. Naslednji dnevi bodo za Julijo minili v znamenju intervjujev, danes ste si jo že lahko ogledali v popoldanskem POP INu, zagotovo pa jo boste lahko slišali in videli še v prenekaterem mediju. V petek pa si bo vzela čas za svoje domače oboževalce. Na otvoritvi goriške plaže, ki bo potekala v petek, bo namreč nastopila s svojim izjemnim glasom in energijo, ki je že in še bo očarala in začarala marsikoga.

Vendar pa se tu sanje šele začnejo uresničevati. V kratkem se bo Julija zaprla v studio in začela snemati pesmi, s katerimi bo, v to ne dvomimo, zagotovo navdušila in morda presenetila svoje dosedanje oboževalce. Njen prvi singel naj bi luč radijskega etra ugleda prihodnji mesec, kmalu pa bo nedvomno sledil tudi debitantski album.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie obiskala begunce na Malti
Naslednji članekObleci se kot Willow Smith