Za Slovenske novice je povedala, da je pred enim letom že obiskala ZDA, kjer jo je v ogromni vili čakal takratni fant, 41-letni temnopolti raper Ricardo, znan tudi pod vzdevkom Korupt (med drugim bratranec Snoop Dogga). Katja pravi, da nista več par, saj ji ni ustrezal njegov način življenja.

Čeprav je Katja šov zapustila kot zmagovalka in Juretova izbranka, jo življenje na kmetiji očitno nikoli ni mikalo. Fasciniral jo je Los Angeles, kjer se je preprosto začutila in v trenutku vedela, da želi tam nekoč živeti. Med drugim je tam spoznala Snoop Dogga in skupino Foo Fighters.

Trenutno se ji onkraj luže obeta delo v športni trgovini, upa pa na glasbeno kariero v v hiphopu in r'n'b. Katja se je v ZDA zaljubila predvsem zaradi odprtosti ljudi, višjega standarda, dobro urejenega javnega prevoza in raznolike ponudbe trgovin. Kljub navdušenju nad življenjem v ZDA, pa ji vse le ni bilo všeč. Nad tamkajšnjo kulinariko je bila tako razočarana, da je med svojim bivanjem v Los Angelesu opazno shujšala.

Katja še doda, da ima Slovenijo rada, ampak da je življenje prekratko, da bi ga preživeli na enem kraju.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! Celine Dion: Presenetila v izzivalni obleki
Naslednji članekODKRITO! Robert Kranjec po hčerkico v Afriko!