Sveže samski Leonardo DiCaprio si je v sredo privoščil večer s prijatelji. Skupaj z Lucasom Haasom in Emilom Hirschom se je odpravil v Beacher's Madhouse, kjer se je srečal s še enim znanim obrazom. Viri iz kluba potrjujejo, da so ga prijatelji predstavili Ashley Greene. Se nam obeta nova romanca?

»Nekaj minut sta govorila, toda ni izgledalo nič resnega,« je povedala priča. »Oba sta se smehljala in izgledala vesela, da sta se spoznala.«

Toda Ash se je raje družila s prijateljem Kellanom Lutzom, ki pa zagotovo ni več samski, saj naj bi bil spet skupaj z AnnaLynne McCord.

Viri pravijo tudi, da Ash ni zapustila kluba skupaj z Leom. Se bosta morda dobila naslednjič? »Kdo ve,« je povedal vir, ki je dodal, da je tudi igralka nedvomno samska.

Ashley pa ne išče samo novega fanta, temveč tudi nove vloge, saj so jo včeraj ujeli, ko se je odpravljala na avdicijo. Na velika platna pa je prišel tudi njen film 'Skateland', za katerega je povedala, da ji je bil karakter resnično blizu.

Kaj ti misliš, bi si Leonardo, ki je končal razmerje z Bar Rafaeli, lahko poiskal dušo dvojčico v lepi Ashley? Povej nam v komentarjih.

Sta ti kot par všeč? Svojo potrditev nam lahko pokažeš s klikom na 'Všeč mi je'.

Ti je všeč tudi naš portal in še nisi fan na našem uradnem profilu na Facebooku? Pridružiš se nam lahko tukaj!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Maja Keuc danes na finalnem odru Eurosonga
Naslednji članekOPS! Kate Moss iz obleke ušla gola dojka