Medtem, ko se je Damijan zbudil na Koroškem, kjer so se svatje začeli zbirati okoli 6. ure zjutraj, pa se je Erika prebudila v svoji postelji v Kranju. Potem, ko se je ženin že namenil po svojo nevesto so ga sokrajanke presenetile s šrango, ki si jo je Damijan zelo želel, a je bil prepričan, da je ne bo dobil zaradi tako zgodnje ure odhoda.

"Zaradi tega sem bila zelo vesela," je dejala nevesta, ki so jo dekleta prej vprašala za dovoljenje in ki so ji v Kranju postavili dva mlaja in velik napis 'Srečno, ženin in nevesta', poroča Lea. Zapeli pa so ji tudi podoknico, no vsaj mislili so, da jo pojejo njej. V njeni sobi je namreč tisto noč spala njena frizerka.

Erikina priča na poroki je bil Miran Stanovnik s svojo punco Piko, na poroki pa sta bila med znanimi obrazi tudi Saša Lendero in njen Miha, ki sta z mladoporočencema žurala do jutranjih ur. "Z Miranom se že nekaj let dobro poznava in sodelujeva. Je moj zaupnik in prijatelj vedno, ko ga potrebujem," je dejala Erika.

Po civilni poroki, ki se je zgodila na dvorišču Damijanove kmetije in kosilu, ki je sledilo, so se odpravili proti cerkvi, kjer se je zgodila še cerkvena poroka, tej pa je sledila velika zabava, na kateri se je veliko plesalo do zgodnjih jutranjih ur.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekVictoria Beckham drugo uspešno modno revijo proslavila s Harper
Naslednji članekNove govorice! Harry iz 1D: Je skupaj z najstniško pevko?!