Tako kot pretekle večere smo tudi včeraj na odru šova Slovenija ima talent videli nekaj neverjetnih točk in tako žirija kot gledalci, so imeli zelo težko nalogo pri izbiri njihovega najljubšega.

Večer so otvorila dekleta plesne skupine Jay Dance Studio, naslednji je publiko zabaval 'one man band' Aljaž Pepelnjak, sledila pa je pevska skupina DeLight.

Miha Rebernik, se je ta večer odločil za večno uspešnico Franka Sinatre, harmonikarska družina Ferme pa se je tokrat predstavila s svojo skladbo. Tako z izbiro pesmi kot s svojim videzom je žirijo navdušila Ana Fric, medtem ko je imel največ energije ta večer zagotovo Jimmy Blackmor. Z zabavnim muzikal nastopom sta presenetili Tanja in Maša, plesalka ob drogu Ekaterina pa je pripravila pravi akrobatski spektakel. Z neverjetnim sopranom pa je vse prepričala Julija Kramar.

Sledilo je glasovanje in gledalci ste največ glasov podarili Juliji Kramar, žirija pa se je morala odločiti med Ano Fric in Ekaterino, ter izbrala akrobatsko plesalko ob drogu!


Zadnje novičke

Prejšnji članekOtroci Brada in Angeline hočejo poroko
Naslednji članekEmma Watson: Zaradi slave nimam fanta!