Deli

Včeraj je na naših televizijskih ekranih zopet potekala oddaja Zvezde plešejo, iz katere pa je tokrat izpadel priljubljen slovenski pevec Werner s soplesalko Gordano Grandošek Whiddon. Werner je izpadel v 6. oddaji 2. sezone.

PREBERITE TUDI: Werner, oblečen v vrečo krompirja, zmagal

Kaj je povedal Werner?

PONOSEN..SREČEN…ZADOVOLJEN.. Hvala hvala hvala…ste najboljša publika ki si jo lahko želiš…srečen, da sem prehodil eno avanturo v življenju z vami ob sebi…neka nova izkušnja…zgodba, ki jo meni piše življenje….ponosen nase do neba…in zase absolutni zmagovalec saj sem stopil iz varnih glasbenih okvirjev in se podal na novo neznano pot..in HIBE, ki jih imamo ljudje(pri meni kar se plesa tiče absolutno višina) niso in naj vam NIKOLI ne bodo ovira, da probate nekaj novega v življenju…konec koncev sem neskončno užival …naučil nekaj novega…ZDAJ pa je ponovno čas za glasbene podvige… moje koncertne odre..moji 2 sreči doma in LJUBEZEN-GLASBO.Tam pa se kmalu srečamo in zažuramo kot samo mi znamo?Hvala tudi Gogi za vse zabavne urice in naporne treninge…saj me je bolelo vse kar je možno in deli telesa, za katere že skoraj nisem vedel da jih imam?In še nekaj…PRAVA RESNICA JE MNOGOKRAT SKRITA OČEM…vedno si ustvarite svojo sliko o nečem NE sliko, ki bi drugi želeli, da jo vidite“.

Werner je zelo užival v nastopanju

Priljubljen pevec Werner je v šovu sicer zelo užival. Rad je plesal in nastopal in bil izjemno navdušen nad podporo gledalcev, ki jo je imel kar veliko. Svojim oboževalcem se je za podporo tudi iskreno zahvalil. Sedaj si bo pevec zopet vzel čas za svoje nastope po Sloveniji.

Werner si vzame čas tudi za svojo Andrejo

Werner si vedno vzame čas tudi za svojo Andrejo in lepe skupne trenutke, takole je zapisal: “Midva…par minutk za naju in najina zelena dolina“.

PREBERITE TUDI: Werner priznal, da misli kar na dve ženski!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.