Skorajda istočasno, ko se je razvedelo, da Tristan Thompson že ves čas vara Khloe Kardashian in to z več ženskami, so se pojavile tudi govorice, da naj bi tudi fant Kourtney, Younes Bendjima, varal njo.

Zanika

Younes Bendjima je govorice, da vara Kourtney, takoj zanikal. Govorice so se pojavile, ko so po spletu zakrožile slike, na katerih je z drugo žensko.

Fotografije je objavil DailyMail.com in na njih je 24-maneken z drugo žensko – oz. kar dvema – objava pa nosi naslov “Younes Bendjima uživa še eno noč z dvema skrivnostnima ženskama na sushi večerji v Beverly Hillsu.” Objavo je maneken naslovil na svojem Instagramu, kjer je izrazil svojo jezo in ogorčenje.

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian si želi po škandalu samo še nazaj domov

“Daily Mail aka Daily Sr***e,” je zapisal ob print screenu objave v četrtek, 12. aprila. “Kje je še šest moških, s katerimi sem tudi bil? Kaj bi radi dosegli? Lep poskus, vi, kupi s—-a.”

Bendjimova objava je sledila le nekaj dni po tem, ko se je vrnil domov s potvanja s 38-letno Kourtney Kardashian. Par, ki se je začel videvati decembra 2016, je svoje sončno potovanje obeležil z več Instagram objavami.

PREBERITE TUDI: Foto! Kourtney Kardashian z novim pokazala mamljivo postavo

 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekZayn Malik: Upal sem, da bom ljubil Gigi Hadid do konca svojega življenja
Naslednji članekWerner: “Prava resnica je mnogokrat skrita očem!”