11. novembra bo v ljubljanskih Stožicah s svojo skupino, iz desetletja dolge kariere, predstavil številne velike uspešnice: I’m Still Standing , Crocodile Rock , Candle In The Wind , Your Song , I Guess That's Why They Call It The Blues , Saturday Night's Alright , Rocket Man , Sacrifice , Don't Let The Sun Go Down On Me, Sorry Seems To Be Hardest Word,…uspešnice, ki so železni repertoar ter neizogibni del 'set liste' na turneji 'GREATEST HITS TOUR'!

Prejeli smo potrditev Elton Johnovega managementa, da bosta kot posebna gosta koncert odprla izvajalca, poznana pod imenom 2CELLOS, in sicer slovensko-hrvaška čelista: Luka Šulič in Stjepan Hauser. V svetovno javnost sta se izstrelila s priredbo Michael Jacksonove ''Smooth Criminal''. Pod svoje okrilje ju je vzel Elton John, s katerim sta v zadnjih mesecih na svetovni turneji.

V Ljubljani bosta 2CELLOS začela koncert ob 21.00 uri, predstavila pa bosta nekatere priredbe (Teen Like Smeel Spirits (Nirvana), With Or Without You (U2), Welcome To The Jungle (Guns n' Roses), katere se nahajajo na njunem debitantskem albumu!

Upamo, da ju bo med svojim koncertom Elton John povabil na oder, kot se je že zgodilo na mnogih njegovih koncertih; od največjega festivala na svetu – Rock in Rio, do nastopov v Las Vegasu – v sklopu koncertov ''Million Dollar Piano show'', kot tudi na Japonskem.

Vstopnice za koncert Elton Johna so na voljo na vseh prodajnih mestih po Sloveniji, a je tribuna zgoraj skoraj razprodana, prostih je samo še 200 sedežev na parterju. Glede na povpraševanje, se bo organizator poskusil dogovoriti z managementom Eltona Johna za dodatno vrsto sedežev v parterju.

Mi pa imamo za vas dve brezplačni vstopnici! Vau! Kako do njih?
Odklikaj na našo Facebook stran, kjer izveš vse podrobnosti!

Pa srečno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKIKS Zanemarjena Katie Holmes v razvlečeni trenirki in petah
Naslednji članekHAIRSTYLE WAR: Kim Kardashian vs. Fergie