Charlize Theron se je za vlogo v svojem zadnjem filmu, Tully, zredila kar za 25 kilogramov, zaradi česar je celo padla v depresijo. O vsem tem je tudi odkrito spregovorila.

Hotela se je vživeti v vlogo

Za ta film se se zredila skoraj 25 kilogramov. Hotela sem občutiti, kar je občutila ta ženska in mislim, da je bil to način, da sem ji prišla bližje ter v njeno glavo,” je razložila Theron. “Veste, to je bilo veliko presenečenje zame. Krepko me je udarila depresija. Ja, prvič v življenju sem jedla toliko procesirane hrane in popila čisto preveč sladkorja. Nisem bila prijetna družba v obdobju snemanja tega filma.”

Čeprav je lepotica sprva uživala v škodljivih dobrotah, pa se je kaj kmalu začela mučiti z nezdravo hrano. “Prvi trije tedni so vedno zabavni, ker si ko otrok v trgovini s sladkarijami. Torej je bilo zabavno za zajtrk pojesti nekaj nezdravega in poleg popiti dva sladoledna napitka. A potem, po kakih treh tednih, ni bilo več zabavno. Nenadoma si sit, pojedel si dovolj, a moraš jesti še, ker je to tvoja naloga. Spominjam se, da sem si sredi noči nastavila alarm, da sem jedla in tako ohranjala težo.”

PREBERITE TUDI: Zvezdniki s šokantno preteklostjo: Charlize Theron

“Dobesedno sem se zbudila ob 2h zjutraj in pojedla mrzle makarone in sir, ki sem imela pripravljene poleg. Zbudila sem se in pojedla. Dobesedno sem si tlačila po grlu. Težko je ohranjati tako težo.”

Otroka sta mislila, da je noseča

Njen sin Jackson, 6 let, in hči August, 2, nista vedela, kako naj si razlagata njeno spremenjeno podobo. “Moja mala je bila prepričana, da imam otročička v trebuhu. Podoben trenutke sem imela s starejšim. Ko je zadnjič videla moj trebuh v filmu, je rekla ‘mama, kaj se je zgodilo s tvojim telesom?’,” je povedala Theron. “To sem povedala režiserju in rekla ‘Tole je malce preveč resnično zame.’ In moja otroka še vedno govorita o tem filmu kot tistem, kjer je mama imela velik trebuh. Nič zabavnega ni pri tem.”

PREBERITE TUDI: Filmsko! Charlize Theron spet v temačni luči

Leto in pol hujšanja

Trajalo je celo leto in pol, da se je Charlize znebila vse teže. “Bilo je dolgotrajno, zelo dolgotrajno. In težko je, ker sem imela tiskovne konference in druge filme in nihče ni vedel, da sem se zredila za vlogo,” je razkrila in dodala, da so njeni sodelavci mislili, da nosi umeten trebuh. Povedala je tudi, da ji je shujšati pomagal zdravnik na zdrav način, čeprav je bila menda zaskrbljena, ker je tako dolgo trajalo.

Ne obžaluje

Kljub težki izkušnji je povedala, da ničesar ne obžaluje. “Boj je resničen za vsakogar. Kar je lepo v tem filmu, je povezovanje. Sprevidiš, da nikomur ni lažje od tebe ali da nimajo tovrstnih izkušenj. Naporno je.”

PREBERITE TUDI: Charlize Theron in Helen Mirren novinki v Hitri in drzni 8!