Deli

Manca Špik je že v poletnem času naznanila prihod novega dueta in sodelovanja. Tokrat je nov komad posnela skupaj s Poskočnimi, eno najbolj priljubljenih zabavnih skupin pri nas. Danes ga tudi predstavlja in to na poseben dan – njen rojstni dan.

Da je vse skupaj v stilu evforije Evropskega prvenstva v košarki, ki je ta teden obnorela Slovenijo, pa so Manca in Poskočni z ekipo poskrbeli zadnji trenutek.

“‘Prijatelj‘ je v prvi vrsti himna prijateljstva! Govori o tem, da si premalokrat vzamemo čas zase in za prijatelje, in da se premalokrat zares “ustavimo”. Preredko se zavedamo, kako hitro mimo nas beži čas in z njim življenje … Ob trenutkih uspehov, kot so uspehi naših športnikov, se čas ustavi in nastopi veselje. Zbere se prava družba in nastanejo najlepši spomini. Neverjetni rezultati naših košarkarjev so bili povod, da smo se z ekipo odločili, da bo izid nove pesmi in videospota ravno na moj rojstni dan in hkrati na ta največji dan za slovensko košarko. Kaj je še lepšega kot to? Samo še zmaga naših v nedeljo!”, pravi Manca.

O sloganu, ki je ustvaril himno prijateljstva je pevka povedala: “Včasih pri snovanju nove pesmi nastanejo spontane besede, ki ostanejo za vedno. ODKLOPI GLAVO, PRIKLOPI SRCE je fraza, v katero sem se zaljubila! Tako preveč smo vsi vpeti v delo in naš vsakdan … To nedeljo pa bo naša glavna misel: ODKLOPI GLAVO, PRIKLOPI SRCE … ZA SLOVENIJO!”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.