Deli
LOS ANGELES, CA - AUGUST 10: Singer Zayn Malik arrives at the premiere of Universal Pictures and Legendary Pictures' "Straight Outta Compton" at the Microsoft Theatre on August 10, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Zayn Malik je potrdil, da je novi komad “Let Me,” napisal o svojem bivšem dekletu, Gigi Hadid, in razkril, da si je želel za vedno biti z njo.

Večna ljubezen

“Bil sem zaljubljen, kar mislim, da je precej očitno,” je 25-letni pevec izjavil v telefonskem intervjuju z Ryanom Seacrestom ta petek, 13. aprila. “Navdihnjen sem bil s tem, da bi ljubil nekoga do konca svojega življenja in do konca njihovega, kot si vsi želimo. A stvari se spremenijo in v življenju gremo naprej. Časi se spremenijo, a tako sem razmišljal, ko sem napisal to pesem.”

PREBERITE TUDI: To si je Zayn Malik naredil po razhodu z Gigi

“Gremo skozi določene izkušnje in imamo spomine in zgodbe in stvari, da jih zapišemo, se jih spominjamo in o njih razmišljamo,” je nadaljeval Malik. “Določene stvari res intenzivno doživiš, zato je prav, da se jih spominjamo za vedno.”

Malik in Hadid, 22, sta 13. marca objavila na družbenih medijih, da se po dveh letih razhajata.

Posvetila sta se karieri

Od razhoda dalje je Malik posnel video  za pesem “Let Me”, ki jo je sicer napisal že pred 8 meseci, ko sta bila z Gigi še skupaj; Hadid pa se je v tem času povsem posvetila karieri – ta mesec je tako lansirala kampanjo za Reebok.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.