Priljubljen srbski avtor številnih uspešnic in odličen vokalist predstavlja pesem ‘Ranjena zver‘, s katero napoveduje izid šestega studijskega albuma, ki bo na slovenskih prodajnih policah že prihodnji četrtek, 16. septembra.

Na albumu je štirinajst pesmi, med katerimi je tudi ‘Zabluda‘, ki jo je Joksimović predstavil skupaj z glasbenim kolegom, priljubljenim hrvaškim pevcem Tonyjem Cetinskim. V akustični verziji pa se na albumu predstavlja tudi uspešnica ‘Ludak kao ja‘.

O pesmi ‘Ranjena zver‘, ki je na Youtube od objave ob koncu junija dosegla že več kot 2.700.000 ogledov, je tik pred premiernim nastopom povedal: "Želim presenetiti moje poslušalce, gre za uspešnico hitrejših ritmov, za katero sem sam ustvaril glasbo."

Željko Joksimovič je znan po svojem perfekcionizmu in je kot pravi sam k novemu albumu pristopil na drugačen način, kot je bil sicer vajen. Za vsako pesem je pripravil nekaj različnih aranžmajev in se na koncu odločil katera verzija pesmi gre na album.

Za glasbeno ustvarjanje je kupil zelo stare retro instrumente s katerimi je želel posneti in ustvariti drugačen zvok.
Nov pristop naj bil en od razlogov, da je pustil poslušalce čakati toliko časa, saj je zaradi drugačnega načina dela vložil veliko več energije in časa v pesmi kot v kateri koli projekt doslej.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRAZKRITO! Selena Gomez naveličana Justina Bieberja?!
Naslednji članekKmetija: Nov začetek! Zdaj je na tapeti Barbara!