Katja Kovačič Čakarmiš, ki je poročena s programskim direktorjem POP-a, Brankom Čakarmišem, je popolnoma zaljubljena v svoje delo – terapevtsko jogo.

Kovačičeva je namreč svojega moža spoznala na Pro Plusu nato pa kaj kmalu zapustila delo predstavnice za stike z javnostjo in se predala svoji ljubezni, ter postala vaditeljicaa terapevtske joge in dihanja. Predvsem je hvaležna, da dela tisto, v čemer uživa.

PREBERITE TUDI: Branko Čakarmiš je dobil hči

“Hvaležna sem do neba in nazaj, da mi je dano, da počnem kar počnem in da tudi tisti, ki pridejo k meni to tako začutijo,” pravi. Kljub temu, da prizna, da je usklajevanje družinskih obveznosti precej težko (z Brankom imata namreč že dobri dve leti staro hči Karino), si vzame tudi čas zase. In kako izgleda ta njen prosti čas?

“Moj dragi je užival z najino punčko in jaz sem bila sama s sabo.. in ne bom lagala, res je prav pasalo ..čisto solo razvajanje. Bom prav podelila, kaj vse sem si privoščila:) – dolgo zeliščno kopel, inhalacijo, gretje z moxo, dvojno dozo joge v mojem čudovitem tempeljčku, sprehod v gozdu, no, malo sem tudi posesala naš domek, skuhala kurjo juhico, poslušala glasbo, dobila prijateljski obisk, pogledala en dober film, brala,.. skratka, LEPO JE BILO.”

Precej mamljivo, kajne?