Deli

Česa o Meghan Markle še ne vemo bo razkrito v knjigi “The Diary of Princess Pushy’s Sister”. Napisala jo je »zlobna« polsestra bodoče princese, Samantha Grant.

Kdo je ona?

53-letna Samantha je dvignila precej prahu tik pred skorajšnjo poroko polsestre Meghan, ko je napovedala izid knjige, v kateri naj bi predstavila vso družinsko kalvarijo. Samantha v knjigi med drugim govori tudi o tem, da je Meghan vedno oboževala princa, ker si je po otroško želela postati princesa. Prav tako je menda vedno oboževala »rdečelasce«.

Samantha živi na Floridi. Ima tri otroke in je na vozičku, saj so ji leta 2008 diagnosticirali multiplo sklerozo. Z Meghan si »deli« očeta. Thomas Markle (oče) je za romanco izvedel pet mesecev prej preden je novica prišla v javnost. Polsestra v knjigi marsikaj očita Meghan. To, da je zanjo skrbela kar 12 let, ko je odraščala v Kaliforniji, pa čeprav neki drugi viri navajajo, da polsestri sploh nista živeli skupaj in da nista spregovorili že več kot desetletje.

Da se je med njima zgodil kratek stik, sicer priznava tudi Samantha. To naj bi se zgodilo, ko je Meghan dobila vlogo v priljubljeni nadaljevanki Suits. Lansko leto oktobra pa je Samantha obrnila »ploščo« in začela o Meghan govoriti lepo.

Harry pravi, da bo Meghan končno dobila družino, kot je ni imela. Samantha pa trdi drugače.

PREBERITE TUDI: Šokantni preobrat: oče Meghan Markle tik pred poroko naredil pravo dramo

Se ji želi maščevati?

Potem, ko je Meghan nosila obleko v vrednosti £56,000 za zaročno fotografiranje, je Samantha zapisala, da bi morala s tem denarjem pomagati očetu, ki je pred kratkim bankrotiral. Polsestra je še aprila čakala in upala na vabilo in zanjo je bilo kar boleče, da je Meghan povabila vse ostale, tudi medije (skupaj 2000 ljudi), nje pa ne. Glede na dosedanje dogajanje lahko pričakujemo še zelo burno prihodnost mladoporočenca. Skoraj zagotovo bo avtobiografija sestre Meghan prodajni hit. Mnogo detajlov o kraljevih porokah in zakulisju pa si lahko pogledamo tudi na National Geographicu, ki bo predvajal kar dve oddaji o kraljevi mrzlici.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.