O finalni oddaji Masterchef Slovenija smo že pisali, vendar o zmagovalki Sari Rutar bolj malo. Prvič v zgodovini Slovenije je laskavi naziv prejela ženska. Sara je 27-letna Izolanka, ki je poleg laskavega naziva prejela tudi denarno nagrado v vrednosti 50 tisoč evrov. S ponosom pove, da jo je za kuhanje navdušil oče in da je zelo ponosen na njeno zmago. Vendar Sara ne počiva na lovorikah, še vedno pridno dela v trgovini s prehranskimi dopolnili za športnike.

V preteklosti je Sara redno obiskovala fitnes in izoblikovala svoje telo do te mere, da se je lahko udeleževala mednarodnih tekmovanj, na katerih je bila zelo uspešna. Sedaj pa je uspeh izkusila tudi v kuhanju.

Kakšni so vtisi o finalni oddaji in načrti za prihodnost?

PREBERITE TUDI: MasterChef Slovenija: Dočakali smo zgodovinski finale

Za Saro je finalna oddaja bila precej naporna, zato se je najprej želela dobro naspati, čeprav pravi, da ji to ni najbolje uspelo. Naslednji dan pa ji telefon kar ni nehal zvoniti. Sara je v eni noči postala medijsko prepoznavna osebnost.

Na vprašanje kakšni so njeni cilji o prihodnosti, je Sara odgovorila premišljeno in preudarno: “Ni se dobro zaleteti. Nekoliko bom počakala, da vidim, kaj vse se bo odprlo. Kako bom izkoristila te priložnosti, je odvisno samo od mene, in to nameravam storiti premišljeno,”

Za Saro je sodelovanje v oddaji bil nepozabna izkušnja (vir: POPTV)

“Kaj pa bo Sara z denarjem?” so se spraševali mnogi in tudi na to vprašanje je Izolanka spretno in premišljeno odgovorila:  “Z denarjem bom ravnala pametno, pomagala bom staršem in poskrbela za svojo prihodnost. Torej pametno in preračunljivo.”

Sara je vsekakor punca ob kateri dobimo občutek, da je zmaga in glavna nagrada šla v prave roke.


Zadnje novičke

Prejšnji članekIris Mulej končno pokazala obrazek svoje lepe hčerkice
Naslednji članekSlavna pevka Jennifer Lopez je pokazala svoj pravi obraz