Deli

Za njim so težke preiskave.

Že včeraj smo poročali o tem, da je stanje v družini Janija Jugovica nekoliko obrnjeno na glavo. 3-mesečni Inaj ima težave z zdravjem. Da pa ugotovijo, kaj dejansko je narobe, pa morajo opraviti številne preiskave. Predvsem zato, da s tem izločijo tudi najhujše. Mali Inaj je včeraj prestal nekaj neprijetnih in težkih testov. Očka pa je s svojimi sledilci seveda delil prve rezultate.

“Z največjim veseljem napišem, da smo končno mimo te preiskave za našega Inajčka. Bilo je veliko težje pred kot pa med samo preiskavo. Vse skupaj pa sem zajel v Vlogu. Bi se pa resnično iz srca rad zahvalil osebju Pediatrične bolnice za vso prijaznost, lepe besede in seveda strokovnost, še je upanje za naše zdravstvo.”

Pa je končno ta preiskava za nami – VLOG #72

Z največjim veseljem napišem, da smo končno mimo te preiskave za našega Inajčka. Bilo je veliko težje pred, kot pa med samo preiskavo. Vse skupaj pa sem zajel v Vlogu #72. Bi se pa resnično iz srca rad zahvalil osebju Pediatrične bolnice za vso prijaznost, lepe besede in seveda strokovnost, še je upanje za naše zdravstvo :).Like, SHARE pa koment dobrodošel :).Kamera: #iphonexhttp://www.istyle.eu/si/iphone-x.html?color=802&model=1106Montaža: Finalcut pro Xhttps://www.apple.com/final-cut-pro/Muska 1: https://www.youtube.com/watch?v=J92pP_2PJK8Muska 2: https://www.youtube.com/watch?v=Dw_CASjIFHo…….Powered by Hyundai Slovenija#hyundaitucson

Posted by Cool Fotr on Dienstag, 14. November 2017

V vlogu sta razkrila, da je Teja zaradi živcev jokala pred preiskavami. Je pa priznala, da na koncu ni bilo tako grozno, kot je mislila.
“Zaenkrat so odkrili nekaj minimalnega, zdaj pa čakamo, da nas pokliče nevrologinja. Zaenkrat pa je kul in smo ful veseli.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.