Sedma oddaja Zvezde plešejo je imela ljubezensko tematiko. Vsak par je dobil nalogo skozi ples prikazati neko vrsto ljubezni: ljubezen do življenja, do sebe, nesrečno, destruktivno ljubezen, ljubezen na preizkušnji, strast … Sedem parov je navdušilo s svojimi koreografijami.

Najvišje ocene

Dvakrat smo videli do zdaj najvišji oceni, kar 35 točk, ki sta jih dobila Maja Martina in Miha ter Dejan in Tadeja. Najvišjo oceno do zdaj – sedmico, je podelil strogi sodnik Andrej Škufca. Nika Urbas-Ambrožič in Lado Bizovičar pa sta oba podarila 10 točk. Katarina Venturini je podelila največ devet točk.

Plesni seks komentirala tudi njegova žena …

Gledalci pred televizijskimi zasloni so obnemeli ob strastni rumbi Maje Martine Merljak in Mihe Perata, ki sta v sklepnem kadru končala pod tušem. Mokro sceno so na družbenih omrežjih poimenovali kar plesni seks. Nad svojo točko sta bila navdušena tudi Maja Martina in Miha, ki sta strnila v eno besedo – NORO. Med gledalci v studiu je bila tudi Mihova žena Danijela, ki je bila nad nastopom navdušena in je povedala: “Kljub temu, da sem “približno” vedela, kako bo vse skupaj izgledalo, sem na koncu ostala brez besed in odprtih ust. Bilo je fantastično, prečudovito, polno erotike in seksapila … z eno besedo TOP. Pri tej rumbi je bilo njuno strast čutiti na daleč. Ponosna sem na svojega moža in na Majo Martino in lahko jima namenim samo globok poklon.”

Slovo enega para …

V sedmi oddaji sta se poslovila Matej in Leticia, ki sta v ljubezenskem tednu predstavila temno plat – destruktivno ljubezen. “Nama je v tem trenutku zelo žal, da ne bova več plesala za gledalce.” Matej je poudaril, da mu je žal, da ne bo več treniral z Leticio: “To je bila fantastična življenjska izkušnja. Za soplesalko sem imel fantastično pozitivno osebo,” sta povedala ob slovesu. Leticia je še povedala, da bo tudi še naprej plesala in dodala, da bi najraje plesala z Matejem.

Foto: Miro Majcen/POP TV


Zadnje novičke

Prejšnji članekGanljivo! Takšna je bila kot otrok znana Slovenka, ki ji je mama prepovedala sanjati
Naslednji članekManca Špik in Isaac: Pri hitu v španščini sodelovala njegova žena