Ula Furlan, hčerka naše najbolj znane voditeljice, je poznana po tem, da je brez dlake na jeziku in da zna odlično predstaviti svoje mnenje. Tudi o ljubljanskem tednu mode, kjer je s svojim outfitom navdušila, je na svojem Instagram profilu zapisala sledeče:

“LJFW je zame svojevrsten poklon odzvenu slovenske kulture in umetnosti. 
Včeraj se je silovito in dokončno v nas odrinila moda, del slovenske in tuje ustvarjalnosti. 
Mlade ideje, sveže vizije, delo že utečenih in priznanih, prve priložnosti in iskrivosti mladih, nadarjenih. In adrenalin vseh.

Čestitke za celovito dvodnevno modno pripovedovanje. Bleščalo se je od tapravega truda, strasti, pripravljenosti in profesionalnosti. Skoraj toliko kot mod drugi outfit. 
Več o vsem tem, kaj mi je seglo v src in zakaj – konec tedna na blogu.”

PREBERITE TUDI: Ula Furlan iskreno čez Nino Osenar

 

View this post on Instagram

 

@ljfw je zame svojevrsten poklon odzvenu slovenske kulture in umetnosti. Včeraj se je silovito in dokončno v nas odrinila moda, del slovenske in tuje ustvarjalnosti. Mlade ideje, sveže vizije, delo že utečenih in priznanih, prve priložnosti in iskrivosti mladih, nadarjenih. In adrenalin vseh. Čestitke za celovito dvodnevno modno pripovedovanje. Bleščalo se je od tapravega truda, strasti, pripravljenosti in profesionalnosti. Skoraj toliko kot mod drugi outfit. ? Več o vsem tem, kaj mi je seglo v src in zakaj – konec tedna na blogu: ulafurlan.si Outfit: @hm , @itsjeremyscott for #hmoschino MUA & Hair: @barvish.si Ps: Vse kar imam oblečeno že OD JUTRI dalje najdeš v H&M na Čopovi v Ljubljani. #ljfw #fashionweek #itsjeremyscott #hmoschino #golden #outfit

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

PREBERITE TUDI: Ula Furlan končno brez lastnih časovnic

loading...

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime