OVEN (21.3. – 20.4.)

Teden boste pričeli čudovito, že dolgo niste bili tako veseli na ponedeljek. Nekje sredi tedna boste že popolnoma izčrpani, zaradi težav, ki vam sledijo že nekaj časa, poskusite jih odpraviti in pojdite na dopust med prazniki. Zala Kralj in Gašper Šantl pravita, da je v Makarski še skoraj poletje.

BIK (21.4. – 20.5.)

Že nekaj časa se počutite, kot da ste suženj lastnega telesa. Kilogrami se kar nočejo stopiti, pravzaprav jih je čedalje več. Ta teden je pravi trenutek, da si rečete  DOVOLJ VAS IMAM in začnete z dieto. Če je uspelo Adele, bo tudi vam.

DVOJČEK (21.5. – 21.6.)

Spet ste vihravo začeli teden. Premislite, če je to dobro. In za božjo voljo, nehajte se jeziti na vse okoli sebe, slej ko prej se bodo zamere, ki jih nosite v sebi pokazale z bolečino na telesu. Morda pa vam bodo ponagajala kolena, tako kot so Metki Albreht.

RAK (22.6. – 22.7.)

Kolikokrat so vam že rekli, da prenehajte z brezglavim nakupovanjem? Ta teden se obeta spet nek brezglavi nakup, ki bo vstran vržen denar. Posvetujte se s partnerjem, z nakupom ga lahko zelo ujezite. Lahko, da vam bo namenil celo nekaj grdih besed, kot jih je vikendu Domen Valič.

LEV (23.7. – 22.8.)

Čisto ste že brez energije in komaj čakate, da se pričnejo prazniki, ki pa vam ne bodo prinesli nič dobrega. Na obzorju je celo spor z družinskim članom (mamo?), zato previdno! Ne kregajte se, bodite kot Špela Grošelj, ki si vzame čas in z njo preživlja svoj prosti čas.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Veliko boste razmišljali o prihodnosti. Čas je, da razjasnite svoje misli in jih prestavite na papir. A vseeno premislite, ali je ideja sploh dobra. Morda pa vam uspe sprožiti vsesplošno evforijo, kot sta to storila Damjan Murko in Dejan Krajnc.

TEHTNICA (23.9. – 22.10.)

Že nekaj časa se v razmerju sprašujete, če je to to. Skrajni čas je, da se s partnerjem usedeta za mizo in pogovorita o težavah v razmerju. Samski boste imeli priložnost spoznati svojo sorodno dušo. Sicer ne bo tako zapeljiva kot partner Britney Spears, bo pa duhovita. Točno to, kar ste si želeli.

ŠKORPIJON (23.10. – 21.11.)

Počutili se boste zapeljive, čeprav ne izgledate tako kot Iryna Osypenko, je občutek vseeno upravičen. Bodite zapeljivi, osvajajte svet, koristilo vam bo na poslovnem področju, kjer se vam prav v tem tednu odpirajo nova vrata. Tistim v razmerju bo dolgčas, kot ponavadi. Usmerite se v skupne hobije.

STRELEC (22.11. – 20.12.)

Nekdo vas bo močno ujezil, a za vaše dobro ne držite zamere. Čeprav se boste počutili izdane, prvoten namen osebe ni bil to, saj vas ima rada in resnično ji je žal. Pozabite in odpustite. Tudi zamere vodijo do izgorelosti, preberite kaj je o tem povedala Nika Urbas.

KOZOROG (21.12. – 19.1.)

Srečni boste in to je vse kar šteje. Čeprav boste proti koncu tedna, zaradi pretekle izgube, potočili kakšno solzo, se ne obremenjujte. Bodite srečni še naprej, že dolgo niste tako pozitivno gledali na svet. Izkoristite trenutke, dovolite si biti kot Tanja Ribič, ki kar žari.

VODNAR (20.1. – 18.2.)

Svet vas ne razume, prijatelji vas ne razumejo, partner vas ne razume. Ne paničarite, prenehajte z dramo, nič takšnega se vam ni zgodilo, če potrebujete pozornost jo pridobite na drugačen način, samo ne kazati svojega mednožnega premoženja. Ne bodite kot Robert Roškar, ki se je slekel za pozornost.

RIBI (19.2. – 20.3.)

Nežne ribe, boste tudi v tem tednu zasanjanje, polne upanja, ljubeče, pozitivno naravnane … Le v sredo bodite pazljive, zvezde v sredo za vas pripravljajo presenečenje, ne tako veliko kot je bilo darilo za Kim Kardashian, vendar vseeno vas bo vrglo na rit.

Prejšnji članekGrde besede iz ust Domna Valiča
Naslednji članekNika Ambrožič Urbas je izdala svojo lepotno skrivnost