shenae-grimes-september-issue-premiere

Vedno pripravljeno na dobra druženja so Shenao Grimes v torek opazili na posebnem snemanju za dokumentarno dramo ‘The September Issue’, v kateri javnosti predstavijo dogajanje, ki se odvija pri ustvarjanju revije ‘Vogue’ in jim je drugače skrito pred očmi.

Zapeljiva 19-letna kanadska igralka iz drame ‘90210’ je prišla v Los Angeles v muzej umetnosti ‘County Museum of Art’ in v črni obleki z bleščicami, čudovitimi ‘Jimmy Choo’ srebrnimi čevlji s peto in jermenčki ter z lepo urejeno frizuro izgledala naravnost fantastično.

Najnovejše govorice pa govorijo o tem, da se je gospodična Grimes razšla s svojim kanadskim fantom, Ethanom Rapoport-Coleom, in je tako spet dosegljiva za kakega posebnega fanta.

O tej zvezi in govoricah pa smo dobili informacije tudi od nekaterih njenih prijateljev, ki so dejali: »Zadnje dve leti sta bila Ethan in Shenae malo skupaj, malo narazen, saj se je vmes za nekaj časa preselila tudi v Los Angeles, kjer je snemala znamenito dramo ‘90210’. Zvezo sta skušala reševati tudi z obiski, vendar se je Shenae tega vendarle naveličala. Tudi on bi jo kdaj pa kdaj z veseljem obiskal, ampak je kasneje dejala, da se to ne more tako nadaljevati in da iz tega ne bo nič dobrega«.

Njeni prijatelji pa so se tudi malo pošalili in dejali, da sedaj, ko je v Los Angelesu, čaka na napredovanje in izboljšanje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Razgaljena Audriana Patridge uživala v jagodah
Naslednji članekZvezde na večeru mode