emily-osment-all-way-up-video

Emily Osment se je potrudila, da je včeraj v Torontu, ko je prišla na snemanje oddaje ‘Much on Demand’, dosegla roko oboževalke, ki jo je prosila za podpis.

17-letnica je sprejela povabilo, da se pojavi v televizijski oddaji, saj je hkrati lahko predstavila njeno novo skladbo ‘All the Way Up’ in prihajajoči album, ‘All the Right Moves’, ki bo izšel oktobra.

Gostili so jo tudi v televizijskih hišah ‘CTV Morning News’ in ‘Breakfast Television’. Veliko je govorila o svojih glasbenih navdihih: »Ljubim Incubis. Verjetno pa vsi vedo tudi to, da obožujem Radiohead, Beck, Paramore in The Dead Weather

V novem videospotu za skladbo ‘All The Way Out’ pa še naprej zažiga, kljub temu da so padale strehe in se rušili zidovi.

Emily je o svojem novem videospotu spregovorila na radiu ‘Disney’ z gostiteljem Erniem D: “Snemanje videospota je bilo res fantastično. Moja spremljevalna skupina so Push Play in postali smo pravi prijatelji. Bilo je zelo zanimivo, ker smo v nepravem stanovanjskem bloku snemali tako, da lahko vidiš, kaj se dogaja v vsakem stanovanju posebej. Nastopala sem zgoraj, učinkovalo pa je tudi na vse stanovalce v nižjih nadstropjih.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekCarmen Electra po plaži sprehajala bujno oprsje
Naslednji članekObleci se kot Naomi Watts