Justin Bieber je že pri komaj 16 letih prejel veliko priznanj in pohval, toda zdaj je dodal vrh vsega še največjo čast, ki jo lahko glasbenik prejme, nominacijo za Grammyja!

Tako si je popularni pevec, ki se še dolgo ne nemareva odpovedati odru, v sredo zvečer na koncertu in podelitvi nominacij prislužil le to za najboljšega novega umetnika.

Justin, ki je bil takrat v Londonu, je izvedel novico kar preko satelita in na začudenje vseh ostal brez besed…

Toda kljub vsemu pot do trofeje ne bo lahka. V njegovi skupini so še nominirani Drake, Florence & The Machine, Mumford & Sons in Esperanza Spaulding.

Med nominacijami sta velik uspeh požela tudi Eminem in Bruno Mars. Eminem je prejel velike zasluge za duet z Rihanno z naslovom ‘Love the Way You Lie’, na poti do zmage za najboljši album leta pa mu stoji Katy Perry, ki si je prislužila nominacijo s hitom ‘Teenage Dream’.

Za razliko od Justina pa se je Selena Gomez udeležila slovestnostne ceremonije v sredo zvečer. Zvezdnica filma ‘Wizards of Waverly Place’ je na 53. obletnici Grammyjevih nominacij, ki so se odvijale v gledališču Nokia, zavzela oder in razglasila nominirance/ke.

Seveda je bilo poskrbljeno tudi za zabavo in tako si je Hollywoodska smetana nekoliko oddahnila ob nastopih Katy Perry, Bruno Marsa, Mirande Lambert in mnogih drugih…

Držimo pesti, da bo Justinu že v prvo uspelo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Big Brother slavnih: Ukazovalna Sandra grozi, ponižuje in gre vsem pošteno na živce
Naslednji članekJennifer Lopez v javnosti pokazala mednožje