Poglej si predogled nove kolekcije Selene Gomez, katero je poimenovala ‘Dream Out Loud’ in bo na prodajne police prišla letos pomladi.

Selena je kolekcijo oblikovala sama,  vsebuje pa veliko čipk, valovitih naborkov, jaken iz džinsa in pasov.

18-letna pevka in igralka je slike svoje kolekcijo posnela že novembra prejšnje leto na univerzi ‘Pepperdine.’

Na Twitterju pa je napisala tudi naslednje: »Pomladna kolekcija izgleda zelo prikupno. Čeprav mi je malo manj všeč dejstvo, da je zunaj zelo mrzlo, jaz pa sem v obleki.«

V ponedeljek pa je bila Selena, ki je nedavno snemala nov videospot, opažena v Tokiu, kjer je promovirala svojo priljubljeno najstniško serijo ‘Wizards of Waverly Place’.

Disneyjeva igralka je bila prečudovita, medtem ko se je družila z mediji v kinu ‘Toho Roppongi Hills’, kjer je podpisala nekaj avtogramov in pozdravila svoje oboževalce.

Selena, ki je dokazala, da zna tudi rapat, pa bi naj bila tudi v precej resnem razmerju s super zvezdnikom Justinom Bieberjem.

Kot je za medije povedal vir: »Mislim, da nobena punca z Justinom nima možnosti. Očitno se s Seleno kar precej ujemata. Ona je prečudovita punca in ne pada na ostale hollywoodske tepce. Očitno je Justin precej iskren fant. Vedno se smeji, ko je z njim in očitno je v tej zvezi zelo srečna.«

Ti je kolekcija Selene Gomez všeč? Pokaži nam to s klikom na ‘Všeč mi je’, ki te čaka nad naslovom!


Zadnje novičke

Prejšnji članekHefnerjeva bivša zopet pokazala omamne obline
Naslednji članekNova moda na Japonskem