Deli
Kaj počno vidre med spanjem? Kako najhitreje olupite česen? To sta le dve nenavadni vprašanji, ki jih bomo zastavljali v novi zabavni oddaji Kdo bi vedel.

Edinstven in enostaven kviz bo ponudil mešanico komedije, znanja, napetega kviza in zabave. V vsaki oddaji se dva kapetana borita za zmago, vsakemu pride na pomoč po ena znana osebnost iz sveta zabave, športa ali medijev in v napeti igri se začne iskanje odgovorov na 12 vprašanj. Ključ do zmage ni samo znanje, pomembno je ugibanje, sklepanje, duhovitost. Ne šteje zgolj cilj, pomembna je pot do njega.

Zmagovalna ekipa na koncu oddaje razdeli pridobljeni denar med svoje občinstvo, česar nismo videli še v nobeni oddaji pri nas. Vsak sobotni večer obljubljajo dobro uro originalne zabave, v kateri boste izvedeli zanimive podrobnosti iz življenja, na katere niste nikoli pomislili. Zabavne študije, nenavadni dogodki, nasveti, poskusi.

Oddaja je bila v lanskem letu razglašena za najboljši studijski 'gameshow' in ni dvoma, da ne bi navdušila tudi Slovencev.