Deli

Dekle princa Harryja, Meghan Markle, ki se bo skupaj z njim udeležilo sobotne poroke Pippe, sestre Kate Middleton, je v London prispelo že v torek.

Ameriška igralka, ki je na letališče Heathrow sama prispela iz Toronta, je bila takoj prepeljala v Kensingtonsko palačo. S Harryjem se bo v soboto udeležila ceremonije v cerkvi St. Mark v Englefieldu (Berkshire), nato pa zabave pri Middletonovih doma, kjer že stoji ogromna steklena konstrukcija.

VEČ O TEM, KAKO SE PIPPA MIDDLETON PRIPRAVLJA NA SVOJ DAN >>

Meghan je bila na poroko Pippe Middleton in Jamesa Matthewsa povabljena že aprila, iz Kensingtonske palače pa so že prej potrdili, da se bodo poroke udeležili tudi Pippina starejša sestra Kate Middleton (sprva je bilo rečeno, da je na poroko ne bo, da ne bi zasenčila dogodka svoje sestre), princ William in princ George ter princesa Charlotte, ki bosta imeli na poroki prav posebni vlogi: George bo nosil prstane, Charlotte pa bo družica.

PREBERITE VEČ O HARRYJEVEM IN MEGHANOVEM PRVEM POLJUBU V JAVNOSTI >>

Poroka Pippe bo torej že druga poroka, ki se jo bo Meghan udeležila s princem Harryjem. Par je namreč skupaj že odpotoval na poroko Harryjevega najboljšega prijatelja Toma “Skippyja”, ki je 2. marca potekala na Jamaici. PREBERITE VEČ >>

Bo parček naslednji, ki bo vabil na svojo (kraljevo) poroko?

Foto: people.com

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime