Deli
Otroške sanje Rudolpha van Veena so bile postati kuhar. Dobrih štirideset let pozneje je uspešno zaključil kulinarično šolo v Bredi, delal je kot glavni kuhar v Švici, specializiral se je za slaščičarske proizvode, zdaj pa dela kot kuhar za inštitucijo Stichting Vakbekwaamheid Horeca, kar je največji kompliment, ki ga Nizozemec lahko dobi.

Večkrat je zmagal na državnih in mednarodnih kulinaričnih tekmovanjih. V domovini je dobil štiri prve nagrade na tekmovanju Zilveren Koksmuts, kot član nizozemskih kulinaričnih ekip pa je dobil nagrade na tekmovanjih v Frankfurtu, Sydneyju, Londonu in Singapurju.

Rudolph bo v novi sezoni ponovno delil svoje obsežno znanje pri pripravi kruha in peciva pa vse do slanih pit in tort. Pridružili se mu bodo tudi posebni gostje, ki bodo delili svoje najljubše recepte.

RUDOLPHOVA PEKARNA OB TORKIH OB 13.00. NOVA SEZONA OD 24. JANUARJA.