nazaj naprej

Raper Nipke najmlajše vabi v novo plesno skupino X Planet

Petek, 23.12.2016 ob 14:21

Plesna šola Artifex skupaj z Nipketom v januarju odpira novo plesno skupino X Planet, ki bo namenjena namlajšim.

Raper Nipke najmlajše vabi v novo plesno skupino X Planet

FOTO: Matic Veber


"Glede na to, da je moj zadnji singel Noben me ne razume postal prava himna za najmlajše in da se z najmlajšimi razumem več kot odlično, saj sem tudi sam večni otrok in bivši plesalec, sem se odločil, da v naši plesni šoli Artifex odprem prav posebno skupino z imenom X PLANET," je zaupal Nipke.

Skupina bo namenjena najmlajšim, starim od 6 do 10 let, treningi pa bodo potekali dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in sredah od 16.00 do 17.00 na Dunajski cesti 175.Nipke je priznan slovenski raper, ki se z glasbo ukvarja že več kot 15 let. Kot otrok je prva znanja osvojil v glasbeni šoli, svet hip hop-a pa pobližje spoznal v plesni šoli, kjer se je zaljubil v celotno hip hop kulturo. Po končani plesni karieri se je posvetil ustvarjanju glasbe in konec leta  2015 izdal svoj prvenec z naslovom Nipke. S prihodnjim letom se vrača v plesno dvorano, tokrat kot plesni učitelj, kjer bo svoje bogato plesno znanje predal najmlajšim.

Več informacij in vpis: The Artifex (kliknite na dano povezavo).Ocena:

pošlji članek

natisni članek

Dodaj v:


 

Top zvezdniki

Kim Kardashian Melania Trump Jan Plestenjak Donald Trump Rebeka Dremelj Manca Špik Selena Gomez Omar Naber Blaž Švab Nina Pušlar
 Najbolj obiskano