Deli

V kino prihaja že težko pričakovani animirani film Emoji movie. Film je ameriška 3D računalniška animacija. Pustolovsko komedijo je napisal in režiral Tony Leondis. Zvezde filma / glasovi filma so veliki igralci: T.J. Miller, Anna Faris, James Corden, Patrick Stewart, Maya Rudolph, Steven Wright, Rob Riggle, Jennifer Coolidge, Jake T. Austin in Sofia Vergara, ki bo igrala plesalko flamenka (emoji).

Excited to be Flamenco Dancer in @emojimovie 💃🏻💃🏻💃🏻!!! #emojimovie

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Lepotica Sofia pravi, da v svoji novi vlogi pleše ves čas – v avtu, med večerjo, ko se liči, … in se pošali, da pleše še takrat, ko spi. Kolumbijka je na svojo vlogo zelo ponosna in pravi, da so jo s tem emojijem pogosto primerjali tudi sicer. Sofia je leta 2011 že »migala« v »Happy Feet 2«. Glas je posodila pingvinki Carmen, ki je ves čas plesala. Igralka pravi, da je latino ženska in da tam vsi plešejo. Spomnimo, da je zaplesala tudi s Pitbullom na Grammyjih 2016, in sicer na komad Taxi.

Če se sprašujete kakšno je življenje emojijev, ko izklopite telefon, je zdaj prišel odgovor v obliki filma, ki bo svojo prvo predvajanje imel 28. julija.

V filmu najdemo številna znana imena in v njem bo igrala celo Maya Rudolph. Za igralko se je dolgo šušljalo, da se je upokojila. Pa se očitno ni! Po dolgem času jo bomo tudi videli na televiziji v seriji Celo noč pokonci, na Fox life.

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime