FP_IMAGE_4184708/FP_SET_4184542

Kristin Cavallari zelo skrbi za svoje telo, da ga ohranja tako seksi. V četrtek je bila lepotička opažena v Kaliforniji, ko se je odpravljala iz tamkajšnje lokalne telovadnice Brentwood.

Da je ne bi preveč prezeblo in ji ne bi prišlo do živega tamkajšnje zahodno-zimsko vreme, sta se zvezda serije  ‘The Hills‘ in njena prijateljica hitro odpravili do njunega avtomobila, ki je bil parkiran v bližini. Navkljub prisotnosti paparacev si nista vzeli čas, pač pa sta le odkorakali.

Pred kratkim pa je bilo gospodični Cavallari zastavljeno tudi vprašanje, koga bi rada videla, da bi zaigral njen karakter v filmu, posnet po knjigi Lauren Conrad z naslovom L.A Candy.

Kristin je odgovorila: »Ljubi bog! Ne vem, če bi kdo sploh zdržal to. To bi bila težka služba. Ne vem, če bi se izšlo glede let. Mislim… Ne vem. Če ne gledamo na leta, bi dejala… Mislim, rada imam Cameron Diaz.«

»To je oseba, za katero bi rada, da bi zaigrala v filmu,« je nadaljevala Cavallarijeva, »in če bi to lahko naredila zame, bi bilo  super!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Neurejena Elle Macpherson
Naslednji članekEKSKLUZIVNO Katarina Venturini vam podarja