Paparazzi so v torek ‘naleteli’ na Ashley Greene, ki se je ravnokar odpravljala v telovadnico v Studio City v Santa Monici. Kot večina zvezdnikov tudi ona skrbno pazi na svojo postavo, da jo lahko ob primernih priložnostih tudi pokaže v privlačnih oblekah.

23-letna igralka se je zato v sredo zvečer udeležila podelitve nagrad ‘2010 ESPY’, ki so potekale v gledališču Nokia L.A. Live v Los Angelesu.

Ashley se je na odru pridružila komedijantu Tracy Morganu, v zaodrju pa si je krajšala čas v družbi Zaca Efrona.

Igralka jasnovidne vampirke Alice Cullen je zavzela rdečo preprogo v ognjeno rdeči obleki, ki je poskrbela, da se je na njej ustavil prav vsak pogled.

Program, ki ga je vodil Mike Myer se je dotaknil tudi slavnih športnikov in spomnil gledalce na najpomembnejše dogodke preteklega leta.

Med letošnjimi nominiranci so bili tudi LeBron James, ki je bil nominiran za Najboljšega atleta, Jimmie Johnson za Najboljšega voznika in Landon Donovan za Najboljši trenutek ter za Nastop pod pritiskom nagrad.

Medtem ko ji je saga ‘Somrak’ omogočila odlično odskočno desko in slavo je Ashley dodala, da upa, da bo šlo od zdaj naprej le še navzgor. Za revijo ‘Elle’ je povedala:

»Zelo sem hvaležna Stephenie Meyer, da je vključila lik za katerega sem primerna. Oboževalci so bili že tam. Preden so vedeli kdo je Ashley Greene so poznali Alice Cullen s vtisnjeno podobo kako bi naj izgledala. Tako zelo kot obožujem biti del ‘Somraka’ tudi ne želim, da me to določa.”

Omenila je tudi svojo vlogo v novem filmu ‘Butter‘: »Oče (Ty Burrel) mojega lika je mojster v oblikovanju kipov iz masla…je pravi bog pri tem.«

Torej smo pripravljeni videti Ashley Greene še v kateri drugi vlogi ne, da bi meli v mislih podobo  vampirke Alice?


Zadnje novičke

Prejšnji članekCheryl Cole končno zapustila bolnišnico
Naslednji članekHOT! Gola ameriška zvezdnica mednožje zakrila le s kitaro