Izgleda, da bo trud Taylorja Lautnerja to leto končno poplačan.

‘Deadline Hollywood’ namreč poroča, da bo Taylor z vlogo v filmu ‘Northern Lights’, v katerem bo zaigral tudi Tom Cruise, zaslužil kar 7.5 milijona ameriških dolarjev, kar bo 17- letnemu igralcu prineslo naziv najbolje plačanega najstniškega zvezdnika. Pa požri tole, Miley Cyrus. Izgleda, da boš morala še bolj zamigati. Podal je tudi primerjavo med Taylorjem, Miley in Zacom Efronom in pravi, da se niti Miley niti Zac, ki bi naj veljala za najboljša najstniška igralca, nista niti približala Taylorjevemu bodočemu znesku.

Film, ki ga bodo začeli snemati 1. aprila, govori o mladem pilotu, ki se mora soočiti s svojim nadzorom nad volanom, milijarderskim očetom ter se zaljubi v mlado nadarjeno pilotko.

Predvidevamo, da bo Taylor zaigral mladega pilota in da bo scenarij zagotovo vključeval ogenj na njegovem letalu, ki pa ga bo pogasil s svojo majico, ki jo bo strgal s svojega telesa. Mnjami.

7.5 milijona ameriških zelencev, ljudje! To je 973 tisoč samo za pridobitev seksi izklesanih mišic. Mala malica!

Ali se zavedaš, da bo Taylor pogorel, če se nekega dne njegove mišice odločijo, da bodo zapustile njegovo telo ter začele s solo kariero?

Vse vroče skrivnosti o najlepšem vampirju in filmu Mlada luna boš sedaj prejemal/a na svoj mobilni telefon! POŠLJI KLJUČNO BESEDO LUNA na številko 4488! Bodi prva, ki boš izvedela vse vroče novičke in prejela huda ozadja za tvoj mobilnik!


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Lopez ponosna na svojo veliko rit
Naslednji članekVROČE Kateri slavni pari se bodo letos razšli?