Avril Lavigne se je vrnila s prvim singlom ‘What the hell’ z njenega novega albuma, o katerem je izdala že nekaj podrobnosti!

26-letna glasbenica je v sredo razveselila svoje oboževalce z novo pesmijo, ki jo je objavila in novico, da bo že čez dva tedna snemala tudi videospot ter ga izdala že januarja!

»Komaj sem čakala, da se vrnem v stare tirnice in nadaljujem s tem, kar najraje počnem…Vem, da ste me čakali dolgo časa in tudi jaz sem dolgo čakala, vendar me po lastni izbiri. S to ploščo sem se ukvarjala celo leto. Zame je res nekaj posebnega. Pri nekaj pesmih sem se prvič preizkusila v vlogi producentke, pisala  solo pesmi, s prijatelji. Zelo sem se trudila in sem ponosna na svoje delo,« je napisala.

»Izdaja te zgoščenke je bila res težka, jo ustvariti kot tudi dokončati. Ta plošča je najbolj globoka in posebna. Je iskrena, resnična in zelo blizu mojega srca. V tem letu sem se naučila, da ljudje najboljše ustvarjajo, ko počnejo, kar si res želijo in ne, ko jih želiš prisiliti, da delajo nekaj, kar niso oni,« je nadaljevala.

Mlada zvezdnica se je pred kratkim tudi fotografirala za novembrsko številko revije ‘Maxim’. Na snemanju se je prelevila v nič kaj sramežljivo zapeljivko, ki bo vsekakor pritegnila moške bralce revije.

Poglej si Avril v nekoliko drugačni luči…


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Big Brother slavnih: Stanovalci imeli v jacuzziju pravo orgijo
Naslednji članekOPS! Fotomontaže gole Katy Perry izgledajo bolje kot original