‘Disney Channel’ je našel rešitev, kako popraviti ‘Sonny with a Chance’ brez Demi Lovato.

‘Variety’ je poročal, da je vodstvo pri ‘Sonnyju’ iznašlo rezervni načrt brez Demi, če bi mlada igralka zamudila snemanje šova zaradi rehabilitacije.

In kakšen je načrt? Pisci za ‘Sonny’ naj bi osredotočili svoj trud na izdelavo samostojnega šova znotraj ‘Sonyja’, obliko ‘Saturday Night Live’ verzijo šova, ‘So Random!’. Ideja sicer ni popolnoma nova, saj sta že bila dva posebna ‘So Random!’

Skeči ‘So Random!’ so sicer zelo popularni med fani ‘Sonnyja’.

‘Sonny’ naj bi se ponovno snemal v januarju in vodstvo verjame, da jim bo ta novi načrt pomagal, če bo Demi svoje zdravljenje nadaljevala tudi v letu 2011, čeprav na rehabilitaciji že lepo napreduje.

»Ta možnost dopušča Demi, da si vzame toliko časa, kolikor ga potrebuje, brez kakršnegakoli odvračanja ali pritiska. Še enkrat bi tudi podprli Demi in njeno družino pri premagovanju osebnih težav.«

Ni pa še sicer jasno, če bo ‘So Random!’ trajno odstranil Demi iz ‘Sonnyja’ ali pa bodo novi ‘So Random!’ elementi le del posebnih serij. Upajmo, da bo to le začasen korak in se bo Demi vrnila pred kamere, ko bo zdrava.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVroča in samozavestna Christina Aguilera o svoji seksualnosti
Naslednji članekNajdi.si zemljevid je prenovljen!