Justin Bieber je fotografom ponudil velik nasmešek, ko je v četrtek prispel v kino, kjer se je hotel sprostiti v družbi prijateljev in družine.

Šestnajstletni pevec pa je istega dne v ‘The Tonight Show with Jay Leno’ povedal, kaj bi bil, če mu ne bi uspelo z glasbeno kariero. Dejal je, da si je že od nekdaj želel postati mehanik.

Vendar je zdaj že kar nekaj ljudi na svetu prepričanih, da brez Justinove glasbe ne bi preživeli. Zato, Justin, ne skrbi za glasbeno kariero!

No, če bi upoštevali okus Miley Cyrus, pa bi res lahko svoj avto peljali v njegovo delavnico. Kot je do zdaj že skritizirala internet, ‘Somrak’ in country glasbo, je zdaj še Biebra dodala na list stvari, za katere je očitno preveč zrela in preveč kul: »Nisem ravno njegova oboževalka. Ne poslušam te vrste glasbe. Všeč mi je Kurt Cobain. On je nekako moj sanjski fant.«

Seveda, Miley. Le kdo ne sliši vpliva Nirvane v tvojih zvokih? Toda Kurt Cobain kot sanjski fant? Ali se zavedaš, da si je pred šestnajstimi leti razstrelil možgane? To že ne bi lepo izgledalo na rdeči preprogi. Bolje je, da ostaneš prilepljena na Liama Hemswortha.

No, Katy Perry pa je popolnoma drugačnega mnenja kot Miley. Ona je namreč objavila fotografijo, posneto v zaodrju ‘Kids’ Choice Awards’, kjer je Justina poljubila na lice. Fotografijo je tudi pokomentirala: »Sem rekla, da bom to naredila. Njami.«

Kaj? Je mogoče s temi besedami namigovala na kaj več? Na seks?

Najbolje je, da Katy pojasnimo naš dvom in predpostavimo, da ni namigovala na seks z mladoletno pop senzacijo.

Vemo, da imajo Biebrove oči lahko čaroben učinek na tistega, ki ga opazuje, in da so kot oči angela, toda Katy se mora malo zadržati. Katy, vsi ga imamo radi!

Kaj pa ti? Se strinjaš z Miley ali s Katy?


Zadnje novičke

Prejšnji članekRobert pattinson: Sladek kot čokolada!
Naslednji članekDomen Kumer napoveduje narodno-zabavni album!