Le en teden po tem, ko je bila zvezdnica priti svoji volji pridržana na psihiatričnem oddelku tamkajšnje bolnišnice, je ponovno v navzkrižju z zakoni. Včeraj so jo namreč ponovno aretirali, ker je pretepla policista in medicinsko osebje.

Policija je aretirala Heather Locklear včeraj, v nedeljo okoli 23:30, kjer so jo obtožili napada na policista in napada na medicinsko osebje.

Pod močnim vplivom raznih substanc

Policisti so prispeli na njen dom okoli 23h zvečer ter jo našli močno pod vplivom substanc. Prepirala se je z družino in prijatelji, so povedali očividci. Policisti so jo hoteli ločiti od skupine, nakar je napadla poročnika, zaradi česar so jo aretirali.

“Preden so jo odpeljali, so jo hoteli zdravstveno preveriti, saj je delovala močno pod vplivom substanc in se je zelo čudno obnašala. Zato so poklicali urgenco,” je povedal policist. “Ko so jo ti pregledovali, je brcnila reševalca, kar je prekršek. Zato je prišla še druga obtožba.” Locklear so nato odpeljali v bolnišnico na zdravljenje, nato pa so jo prestavili v pripor.

PREBERITE TUDI: Heather Locklear se je znašla v zaporu, ker je pretepla svojega fanta

Izpuščena proti plačilu varščine

56-letnico so nato izpustili, saj je plačala 20.000 dolarjev varščine.

Locklear je bila letos že nekajkrat aretirana; februarja je pretepla svojega fanta; grozila je policistom, da jih bo postrelila; in tokrat kar dva napada in obtožnici.

Na sodišče na zagovor bo menda morala jutri ob 13:30.

PREBERITE TUDI: Problematična zvezdnica prisilno hospitalizirana po tem, ko je grozila, da se bo ustrelila